Demet Akalın'ın Sesi Dominik'te Yankılandı! Survivor Şarkı Yarışması'nda Birinci Kim Oldu?

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da bu akşam 'Birleşme Partisi' coşkuyla gerçekleşti. Yarışmacılar, seçtikleri şarkıları seslendirerek hem stres attılar hem de izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Gecenin en özel sürprizlerinden biri ise Demet Akalın'ın Dominik'e konuk olmasıydı.

Dominik'te Coşku Zirvede!

Survivor All Star'da bu hafta sonu 'Birleşme Partisi' coşkuyla gerçekleşti. Yarışmacılar, özel olarak hazırlanan bu gecede şarkılarını seslendirerek hem stres attılar hem de izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Sahnede adeta bir müzik festivali havası yaşanırken, yarışmacıların performansları Acun Ilıcalı ve Demet Akalın tarafından keyifli yorumlar eşliğinde değerlendirildi. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya'dan oluşan jüri ise yarışmacılara puan vererek birinciyi belirledi.

Şarkı Yarışması'nda Büyük Mücadele

Birbirinden güzel şarkılar seslendiren yarışmacılar, jüriyi ve izleyicileri mest etti. Gecenin en çok dikkat çeken isimleri arasında ise Sercan Yıldırım yer aldı. Eşinden boşanmasının ardından ilk kez sahne alan Yıldırım, seslendirdiği "Yokluğunda" şarkısıyla duygulandırdı. Demet Akalın da Yıldırım'ın performansını beğendiğini ve duygulandığını söyledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
Kayseri, ünlü peyniri artık yerli olarak üreterek İtalya'ya rakip olacak!
20 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları