Demet Akalı'nın üzücü haberini partneri Alişan canlı yayında verdi

Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Alişan canlı yayında açıkladı

"Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" programında sunuculuk yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bugün yayınlanan programda yer almayınca araştırılmaya başlandı. Demet Akalın'ın neden ekranda yer almadığı ise kısa sürede ortaya çıktı. Demet Akalın'ın partneri Alişan'ın canlı yayında açıkladığına göre; şarkıcının boşandığı eşi Okan Kurt, koronavirüse yakalandı. Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından aile, kendini karantinaya aldı.

Okan Kurt kimdir?

 Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kurt’un kendisinden bir yaş büyük olan abisi ve kız kardeşi var. Bahçeşehir Üniversitesi’nde mimarlık okurken inşaat sektörüne yöneldi. Beş yıl Amerika'da eğitim gördükten sonra 2 yıl da İtalya'da yaşadı. 2012 yılında kendisinden eski manken ve şarkıcı Demet Akalın ile evlendi. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızı dünyaya geldi.

Ticaretle uğraşan Okan Kurt, eşi Demet Akalın'ın klibinde oynamasıyla uzun süre gündeme geldi. "Şerefime Namusuma" klibindeki performansıyla adından söz ettiren Okan Kurt, komedyen Şahan Gökbakar'ın "Osman Pazarlama" filminde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!