Demet Akbağ'dan acı aşk hikayesi! "Eşimin kaybı dönüm noktam oldu"

2019 senesinde eşi Zafer Çika’yı bir trafik kazasında kaybeden usta oyuncu Demet Akbağ, iştirak ettiği bir tv programında yaşamış olduğu acıyı “Eşimin kaybı hayatımın en büyük kırılma noktası” diye söyledi.

Ahmet Mümtaz Taylan, yakın dostu, usta oyuncu Demet Akbağ'ı konuk etti. Demet Akbağ eşi Zafer Çika'yı, 2019 senesinde bir trafik kazasında kaybetmişti. Usta oyuncu programda anlattıklarıyla hem ağladı hem ağlattı.

Usta oyuncu içini döktüğü programda, “Eşimin kaybı hayatımın en büyük kırılma noktası” dedi. Oğlu Ali ile olan ilişkisine de değinen Demet Akbağ, “Oğlumla oldukça iyi arkadaşız. Ali fazla olgun bir çocuktu, o yüzden asla zorlanmadım. Çok anlayışlı bir çocuk. Nerede susacağını oldukça iyi bilirdi. Babasına da oldukça benzetiyorum. Tatlı bir ilişkimiz var, dedikodu yapabiliyoruz, dertlerimizi anlatabiliyoruz birbirimize” dedi.

Babasıyla ilişkisine de değinen Akbağ, "Babamla hep mesafeli görüştük. Yılmaz Erdoğan, babamla ilişkimi bilmiş olduğu için benim için yazdığı bir repliği sizinle paylaşacağım.

‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü’ oyununda ‘Kahvenizi iyi mi içersiniz babacığım’ diye soruyor Gülseren, babası ‘Mesafeli olsun yavrucuğum’ diyor. Bunu Yılmaz, babamla tanışıp babamla sizli bizli konuştuğumu görmüş olduğu gün kafasının bir yerine kazımış... Başka bir şey söylemeyelim bunun üstüne... “ diyerek o günleri söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak