Demet Evgar’dan Duygusal Paylaşım: 'Ahh Defne, Hep Doğarız Bilmezler'

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası sosyal medyada birçok sanatçı Defne Joy Foster’ı anarken, başarılı oyuncu Demet Evgar'dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi. Evgar, Foster’ı anarak "Ahh Defne. Tek tek kopardılar yapraklarımızı. Biz hep doğarız bilmezler" ifadelerini kullandı.

Terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sanat camiası ve birçok kullanıcı, bu gelişme üzerine, FETÖ terimini ilk kullanan isimlerden biri olarak bilinen sanatçı Defne Joy Foster’ı anarak duygusal mesajlar paylaştı.

DEMET EVGAR’DAN DUYGUSAL MESAJ: "YAPRAKLARIMIZI KOPARDILAR"

Başarılı oyuncu Demet Evgar, Fetullah Gülen’in ölüm haberi sonrası Defne Joy Foster’ı anarak, duygusal bir paylaşımda bulundu. Evgar, "Ahh Defne. Tek tek kopardılar yapraklarımızı. Biz hep doğarız bilmezler" ifadeleriyle Foster’ın mücadelesini ve haksızlıklar karşısında duruşunu hatırlattı.

GÜLBEN ERGEN'DEN MELİH GÖKÇEK TEPKİSİ

Sanat camiasının bir başka önemli ismi Gülben Ergen de Defne Joy Foster’ı anarak, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Foster’a yönelik sert çıkışını hatırlattı. Gökçek, o dönem Foster'a "Fetullah Gülen’e FETÖ diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile" şeklinde tepki göstermişti. Ergen, Foster’ın o dönemdeki cesur duruşunu yeniden gündeme taşıdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.