Demet Evgar’ın Etkileyici Performansıyla Parlayan ‘Bahar’ Dizisi!

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı 'Bahar' dizisi, ilk bölümüyle seyircilerden tam not aldı. Evgar'ın etkileyici performansı ve dizinin ilgi çekici konusu izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Başarı ve aile temasını işleyen dizi, izleyicilere trajikomik bir hikaye sunuyor.

Show TV'nin yeni dizisi "Bahar", başrollerinde Demet Evgar, Buğrahan Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı ilk bölümüyle izleyicileri büyüledi. Demet Evgar'ın etkileyici performansı ve diziye yansıttığı güçlü kadın karakteri, seyircilerden tam not alırken, dizinin sürükleyici konusu da dikkat çekti.

BAHAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜ İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Başrollerinde Demet Evgar, Buğrahan Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi "Bahar", dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Doktorluğu bırakarak çocukları ve eşiyle zaman geçiren Bahar'ı oynayan Demet Evgar'ın performansı izleyicilerden tam not aldı.

"DEMET EVGAR DÖKTÜRDÜ"

Uzun süre sonra yeni dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar'ın oynadığı Bahar'ın doktorluğu bırakarak ev hanımı olduğu için kendisine eleştiren arkadaşına "Neden başarılı kadın, kuvvetli kadınlar deyince yalnız çalışan kadınlar örnek gösteriliyor? Evlat yetiştirmek, ailesine bakmak neden başarıdan sayılmıyor? Sen bunu yaparsan ev işleriyle dalga geçen erkekler ne yapmasın?" demesi alkış topladı. Evgar'ın sahnedeki performansını çok beğenen birçok izleyici, "Bu nasıl bir oyunculuktur harika" ve "Demet Evgar döktürdü" yorumunu yaptı.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi olacak. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Cannes'a gidemeyen ünlü isim kim? Güya Hande Erçel'i kıskanmış!
Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Ünlü Modacı Evde Ölü Bulundu! Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor
Hafta sonu planı yapanlara Meteoroloji uyarısı