Demet Özdemir çileden çıkardı! Oğuzhan Koç'la öyle bir dalga geçti ki, hayranları şok içinde kaldı! "

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu olan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'u çileden çıkarttı. Güzel oyuncunun Oğuzhan Koç'la dalga geçtiği anları sosyal medyada paylaşması ise hayranlarını şok içerisinde bıraktı.

Sosyal medya hesabından sempatik ve sevecen paylaşımlar yapan Demet Özdemir, milyonlarca hayranın kalbinde taht kurmuş şekilde. Güzelliğinin yanında zeki biri olduğunu da yaptığı esprilerle gösteren Demet Özdemir bazen kötü esprilerde yapabiliyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabındaki bir romandan harekete geçirilen başarılı dizide her bölüm seyirci farklı bir duygu yaşıyor. Sevilerek izlenen dizinin başrolünde yer alan Demet Özdemir ise yılın ilk zamanlardın da Oğuzhan Koç ile sevgili olduğunu duyurmuştu.

Oğuzhan Koç ise "Demet Hanım ile çok güzel bir durumun arifesindeyiz" yorumunu yaparak sevenlerine iyi haberi duyurmuştu. İki isminde güler yüzlü ve sempatik tavırlarda olması ise ilişkilerinin güzel geçeceğine bir işaret olarak algılanmıştı. Uzun bir süredir birlikte olan ikili sık sık sosyal medyadan ise paylaşımlar yapıyorlar.

Demet Özdemir ise ,bu sabah bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine topladı. Sevgilisiyle yolda yürürken bir fotoğraf çeken Özdemir, "İşte geliyor özel harekat" şarkısını da ekledi. Demet Özdemir'in bu hamlesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından esprili bir dalga geçme olarak algılandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı
Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!