Demet Özdemir ve Engin Öztürk evlendi! Milyonlarca kişiye duyurdular, sosyal medyayı ayağa kaldırdılar! Nikahl

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Demet Özdemir ve Engin Öztürk, sosyal medyanın en çok beğendiği isimlerden biri olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son zamanlarda Twitter ve Instagram’da hayranlarından en fazla etkileşim alan diziler arasında yerini alıyor. Dizinin başrolünde yer alan Engin Öztürk ve Demet Özdemir ikilisi ise uyumlarından dolayı birbirlerine çok yakıştırılıyor. İkiliden gelen son haber ise seyircinin şok içinde kalmasına neden oldu. İki evlendi ama durum çok farklı!

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Demet Özdemir, Engin Öztürk ile dünya evine girdiğini resmen gösterdi. Çiftin her hareketi özellikle Doğduğun Ev Kaderindir izleyicisi tarafından merakla takip ediliyor. İkilinin her adımları sosyal medyada ve magazin dünyasında birden patlıyor! Son paylaşımları ise soğuk duş etkisi aldırdı.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan başarılı iki oyuncunun evlenmesi ise aslında beklenen bir durumdan ibaretti. Fakat bu pozlar seyircinin kalbine indirdi. Olanlar milyonları şok içerisinde bıraktı!

Neler oluyor?

Demet Özdemir Instagram hesabından yapmış olduğu gelinlikli pozuyla akılları başlardan aldı. Dizide Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, Engin Öztürk'ün hayat verdiği Barış karakteriyle resmen dünya evine girdi. Bunun ardından birçok sosyal medya kullanıcısı mutluluktan havalara uçtu!

Sevilen iki ismin evlenmesi ise özellikle takipçilerinin "Sonunda be, sonunda!", "İnşallah rüya değildir" gibi birçok yorum atmasına sebebiyet verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi