Demet Özdemir’den sıfır makyaj şov! Bir saniyede yorum yağmuruna tutuldu! Hayranlarının elinde telefon dondu k

Tv8 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol olarak yer alan Demet Özdemir’den Instagram uygulamasını sallayan sıfır makyajsız bir paylaşım geldi.

Hem Türkiye’den hem de diğer ülkelerden binlerce takipçisi olan Demet Özdemir’in hayranlarının elindeki telefon ise donup kaldı. Hem makyajlı hem de makyajsız bile doğal güzel olan Demet Özdemir, dikkatleri üzerine topladı. Verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken Özdemir, bu sefer ise doğal halini paylaştı.

Ev halinde olduğu belli olan güzel oyuncunun üzerinde ise pijaması vardı. Kadife ve turuncu bir pijama giyen Özdemir ev haliyle çok beğenildi. 2 saat önce ev haliyle paylaşım yapan güzel oyuncu takipçilerinin isteklerini ve ısrarlarını kırmadı ve birde gönderi halinde ev halini paylaştı.

Instagram hesabını aktif bir biçimde kullanan güzel oyuncu hem setten hem de günlük hayatından birçok paylaşım yaparak hayranlarını heyecanlandırıyor. Gün içinde beş ya da altı tane hikaye atan Özdemir, hafta içerisinde ise birkaç tane gönderi atarak hayatından parçaları hayranlarına sunuyor ve binlerce beğeni alıyor.

Ekranların en sevilen kadın yüzlerinden biri olan Demet Özdemir’den sıfır makyajlı poz ise çok beğenildi. Birçok ünlü isimden güzelliğine dair övgüler alan Özdemir, hayranlarından da yorumlar aldı. “Makyajsız bile bu kadar güzelse ortalık karışır”, “Makyajsız hali buysa canlı canlı görmek nasıl olur acaba?” gibi birçok yorum alan Özdemir’in son pozu çok beğenildi.

300 bine yakın beğeni alan Özdemir, dikkatleri üzerine çekti. “Yeni ve heyecanlı işlerden önce kendimi dinlemek ve cildimi dinlendirmek bana çok iyi geliyor” notunu düşen güzel oyuncu hayranlarından övgüler aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı