Demet Sağıroğlu'ndan itiraf geldi! 'Onunla evlenmem için teklifte bulundu!'

Demet Sağıroğlu, itirafı ile sosyal medyayı salladı! 90’larda 3 sanatçıdan 3 farklı teklif aldığını söyledi! Demet Sağıroğlu, “Gipsy Kings’in solisti Nicolas Reyes’ten evlenme teklifi aldım. Julio Iglesias klibinde, Tarık Akan filminde oynamamı istedi. 3’ünü de kabul etmedim”

Demet Sağıroğlu, radyo sunucusu Cenk Alptekin'in programına konuk oldu. Sanatçı, 90'lı yıllarda geri çevirdiği önemli teklifleri anlattı. Sağıroğlu, ünlü müzik grubu Gipsy Kings'in solisti Nicolas Reyes ile turne sırasında tanıştığını, menajeri ve grup üyelerinin albüm için kendisiyle görüşmek istediğini söyledi.

Sağıroğlu, solistin aniden evlenme teklif ettiğini söyledi. ona:

"3 karısı vardı. Diğer eşlerinden de boşanıp onunla evlenmemi istedi. Bütün albüm işi bir anda evlilik teklifine dönüştü, açıkçası beklemiyordum. Albüm konuşulmadı. Adamın amacı farklıydı. Beni dördüncü eşi olarak alacak."

​​​JULIO IGLESIAS'IN VİDEOLARINDA BEN YOKUM!

Demet Sağıroğlu, Julio Iglesias'ın kendisine videoda oyunculuk teklif ettiğini söyledi. . :

Abdullah Oğuz kaldırım klibimi Julio Iglesias'a gösterdi. Iglesias, "O kız da benim videomda olmalı" dedi. Yayında "hayır" dedim ve birlikte şarkı söylersek çalacağımı ekledim. Şarkıcı olduğumu ve klibinde oynayamayacağımı söyledim."

TARIK AKAN BU ROLÜ ZARA'YA VERDİ!

Demet Sağıroğlu, Tarık Akan'dan bir filmde oynama teklifi aldığını söyledi. . konservatuardaydı. Şarkıcı, o dönemde Tarık Akan hayranı olduğunu da belirterek, şöyle konuştu:

"1988 yılında İstanbul'a ilk geldiğimde henüz konservatuardaydım. Tarık Akan beni gördü ve senaryoyu bana verdi. Sete gittiğimde Tarık Akan şöyle dedi: "Karımı göstermiyorsun, ölen kardeşimin karısını oynuyorsun. Yakın çekim fotoğrafımız yok. "Böyle bir durumda uzun olduğu için ona takozlar takarız" dedi. Ben de buna katılmıyordum. Aslında beyazperdede iyi bir deneyim olurdu. Yıllar sonra Zara bu rolü oynadı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu