Demet Şener'den dikkat çeken açıklama: 'Evlat edinmek istemiştim'

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinin peşinden açıklamalar icra eden Demet Şener, "Herkes benzer biçimde iyi olmaya çalışıyorum. Aklımız hep zelzele bölgesinde. Elimizden gelen her türlü yardımı hayata geçirmeye çalışıyoruz"...

Geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara elinde tuttuğu dosyalar ile takılan Demet Şener, "İrem (Kutluay) biraz hasta, onu doktora getirdim. Önemli bir şeyi yok, gribal enfeksiyon" açıklamasında bulunmuş oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremlerin peşinden konuşan Demet Şener açıklamalarıyla dikkat çekti.

Habertürk'ten Eren Gürel'n haberine nazaran; Şener, "Herkes benzer biçimde iyi olmaya çalışıyorum. Moraller bozuk, aklımız hep zelzele bölgesinde. Elimizden gelen her türlü yardımı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Afet bölgesine gitmedim fakat gitmek isterim. Gitmeden de elimden geldiği kadarıyla ne gerekiyorsa yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Depremden oldukça etkilendiğini de dile getiren Şener, "Tabii ki ateş düşmüş olduğu yeri yakıyor fakat insan anne olunca ya da insanı duyguları yüksek olunca empati kabiliyeti yüksek olunca, o görüntülerde kahrolmamak mümkün değil. O yüzden o küçücük çocuklar, anne, babaların hali tanım edilemeyecek şeyler. Ne söylense az" dedi.

Koruyucu aile programı için evlat edinebileceğini de ifade eden eski manken, "Ne gerekiyorsa düşünürüm. Neden olmasın? Hepimiz bir cana yardım etsek ne kadar güzel anlamlı şeyler. 1999 depreminde yaşım daha küçüktü, gençtim. O vakit bile evlat edinmeyi düşünmüştüm. Bir sürü şey lazım onlar için fakat o vakit da destek olmaya çalışmıştım. Ben tek değilim, inanırım. Biz Türk halkı olarak yüreğimiz o mevzuda oldukça güzel ve oldukça geniş. Birbirimize hep yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.

Şener ek olarak, "Sivil cemiyet kuruluşlarıyla da bir şeyler hayata geçirmeye çalışıyorum. Bireysel yardımlara da destek vermeye çalışıyorum. Dediğim benzer biçimde ufak büyük düşünmeden her insanın elinden ne geliyorsa yapmalı. Hepimiz beraber bu yaraları saracağız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor