Demir Grup Sivasspor, 51 gün aradan sonra çalışmalara başladı

Sivasspor, liglerin yeniden start yapacağı tarihin açıklanmasıyla birlikte bugünden itibaren teknik direktör Rıza Çalımbay kontrolünde gruplar halinde çalışmalarına başladı.Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen ara...

Sivasspor, liglerin yeniden start yapacağı tarihin açıklanmasıyla birlikte bugünden itibaren teknik direktör Rıza Çalımbay kontrolünde gruplar halinde çalışmalarına başladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen ara nedeniyle 51 gündür çalışmalarını bireysel olarak kendi imkanlarıyla sürdüren kırmızı beyazlı ekip, salgın nedeniyle belirlenen kurallar dahilinde kulüp tesislerinde küçük gruplar halinde çalışmalarına başladı. En son saha çalışmasını ligde maçların ertelendiğinin açıklandığı 19 Mart'ta yapan Demir Grup Sivasspor, teknik patronu Rıza Çalımbay yönetiminde 51 gün sonra yeniden gruplar halinde çalışmalarına başladı. iki grup halinde yapılacak antrenmanlarda ilk grupta yer alan futbolcular, ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı dayanıklılık ve topla gerçekleştirilen çalışmalarla tamamladı. ikinci grupta yer alan oyuncular ise akşam saatlerinde çalışmasını yapacak. Antrenmanlar; gruplar ve bireysel olarak sağlık ekibinin kontrolünde, oyuncuların sosyal mesafe ve hijyen kuralları titizlikle uygulanarak gerçekleştirilmeye devam edecek.

Eraydın AYTEKİN / SİVAS (DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
"Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi