Demirel: "Fenerbahçeliler mutsuz ve umutsuz"

Demirel, takımda bir mutsuzluk ve umutsuzluğun hakim olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de mutsuzluk ve umutsuzluk iç içe geçmiş durumda," ifadelerini kullanmış bulundu.

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı TV100 ekranlarında yorumladı. Demirel, takımda bir mutsuzluk ve umutsuzluğun hakim olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de mutsuzluk ve umutsuzluk iç içe geçmiş durumda. Mutsuzluğun sebebi bulundukları ortam, umutsuzluğun nedeni ise hepimizin bir şeyler beklemesi. Jose Mourinho'dan ve yapılan transferlerden büyük beklentiler vardı," şeklinde konuştu.

"BİR DEĞİŞİKLİK BİR DEĞİŞKENLİK GÖREBİLECEK MİYİZ DİYE BEKLEDİK AMA OLMADI"

Milli ara ardından Fenerbahçe'de hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen Volkan Demirel şu şekilde sözlerine devam etti:

"Bir milli ara sonrasını görelim diyorduk ancak şu anda değişen bir şey yok ama belli ki bu böyle devam edecek. Bir değişiklik bir değişkenlik görebilecek miyiz diye bekledik ama olmadı. İç sahada oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçların oyun kurgularında bir değişiklik veya oynanan takımlara karşı bir oyuncu tercihleri, rakibe göre planlanan metotlar görmedik. Veya 2-1 öndesin, Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı! Büyük soru işareti."

"MUTSUZLUK VE UMUTSUZLUK FENERBAHÇELİLERİN KAFASINI KARIŞTIRMIŞ DURUMDA"

Fenerbahçe'de yaşanan şeylerden dolayı kafaların karıştığını söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle cümlelerini sonlandırdı:

"Mutsuzluk ve umutsuzluk Fenerbahçelilerin kafasını karıştırmış durumda. Mutsuzluğa mı üzülsünler yoksa umutsuzluğa mu üzülsünler. Bir karamsarlık içinde bulunuyoruz." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.