Demirkol: Yemişim maçını

NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol , sosyal medya üzerinden yayılan ' Galatasaray - Fenerbahçe maçını Aziz Yıldırım erteletti' iddiasını değerlendirdi.Ünlü yorumcu, "Fenerbahçe'nin...

NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol , sosyal medya üzerinden yayılan ' Galatasaray - Fenerbahçe maçını Aziz Yıldırım erteletti' iddiasını değerlendirdi.

Ünlü yorumcu, "Fenerbahçe'nin dün akşamki kadar motive olabileceği başka bir gün yok. Braga maçında rezil bir skor almışsın, rezil bir maç yaşamışsın ve elenmişsin. Hakem maçı mahvetmiş, ama sen de katkıda bulunmuşsun buna. Hemen arkasından kendini affettirebileceğin en ideal sahne Galatasaray maçıdır. Fenerbahçeli futbolcuların en konsantre olabileceği gün dün akşamdı. Ben Fenerbahçe yöneticisi olsam dün oynanması için elimden gelen her şeyi yapardım. Bunun hesabı budur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin maçın ertelenmesi sonucu avantaj kaybettiğini savunan Mehmet Demirkol, "Büyük takımlar, büyük mağlubiyetlerden sonra ekstra motive olurlar. Yapabileceklerinin de üzerine çıkarlar. Fenerbahçe avantaj kaybetti. Peki konu bu mudur? Ya boşverin, yemişin maçını. Adam diyor ki; 3 tane canlı bomba dolaşıyor şehirde, nerede patlatacağı belli değil. İstihbarat var, maç çıkışı seyircilerin arasında kendisini patlatmayı planlıyorlar... Yok, 'Aziz Yıldırım erteletti maçı' falan. Aziz Yıldırım hayranı değilim, ama bu kadar da olmaz kardeşim" değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti