Demirören Grubu'na tepkiler çığ gibi büyüyor!

Demirören Grubu'na ait Hürriyet, CNN Türk ve Posta HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin yaptığı açıklamaları çarpıtarak, hiç kullanmadığı ifadeleri

Demirören Grubu'na ait Hürriyet, CNN Türk ve Posta HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin yaptığı açıklamaları çarpıtarak, hiç kullanmadığı ifadeleri kullanmış gibi haberleştirmesi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Demirören Grubu'na tepkiler çığ gibi büyüyor!

Yalan haber doğrultusunda Hürriyet'in Twitter hesabından "HDP Eş Genel Başkanı Temelli'den açık açık itiraf ve tehdit: 'İstanbul ve Ankara'yı İmamoğlu ve Yavaş değil HDP yönetecek" başlıklı tweet atıldı.

İLGİLİ HABER: Demirören Medya okuyucularına yalan söylüyor!

İLGİLİ HABER: Hürriyet’ten yalan haberle ilgili skandal açıklama

Ankara Gündemi Özel' programında gazeteciler Derya Okatan, Murat Aksoy ve İrfan Aktan'ın sorularını yanıtlamıştı. Temelli, programda 31 Mart yerel seçimi için CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarının Kürt seçmeni yok saymaması gerektiğini belirterek şunları söylemişti:

"Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır. O kentin belediye başkanı olmayacak, o olsa olsa o kentin kayyumu olur. Biz bu riski alıyoruz. Seçmenlerimize diyoruz ki biz bu riski alacağız ve Türkiye'yi değiştireceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!