Demirtaş, yerel seçim tahmini açıkladı

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin tahminde bulundu. Demirtaş, "AKP-MHP bloğunun, halk tarafından

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin tahminde bulundu. Demirtaş, "AKP-MHP bloğunun, halk tarafından sandıkta ağır bir şekilde cezalandırılacağını düşünüyorum" dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için tahmininde bulunan Selahattin Demitaş, "Sosyo-psikolojik ortamın yanında, bir de dibe vurmuş ekonomi gerçeği var. Seçim sonuçlarını çok net bir şekilde ekonomi ve demokraside yaşanan kötü gidiş belirleyecek. AKP-MHP bloğunun, halk tarafından sandıkta ağır bir şekilde cezalandırılacağını düşünüyorum" dedi.

Bianet'ten Evrim Kepenek'in sorularını mektupla yanıtlayan Demirtaş, “Siyasetin ve etiğin hiçbir dönemde bu kadar ayaklar altına alınmadığını" ifade etti.

Son olarak, cezaevinde yazdığınız bir şiiri ya da yaptığınız bir resmi bizimle paylaşır mısınız? sorusuna Demirtaş şöyle yanıt verdi:

Şu sıralar biraz kara kalem çalıştım. Bir kitaptan bakarak yaptığım bazı çizimleri gönderiyorum. Şaheser olmasalar da bir amatör olarak, hatıra olsun diye çiziyorum. Ressamlar affetsin beni. :)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak