Demoitié kaza sonucunda hayatını kaybetti

Yarışın bitimine 115 km kala Sainte-Marie-Cappel'de diğer dört yarışçıyla kazaya karışan Demoitie, yere düştükten sonra yarışı takip eden motosikletten kaçamadı. Motosiklet çarptıktan sonra Ypres'dei hastaneye kaldırılan...

Yarışın bitimine 115 km kala Sainte-Marie-Cappel'de diğer dört yarışçıyla kazaya karışan Demoitie, yere düştükten sonra yarışı takip eden motosikletten kaçamadı. Motosiklet çarptıktan sonra Ypres'dei hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki bisikletçi, ilerleyen saatlerde Lille'deki bir üniversite hastenesine nakledildi.

Akşam saatlerinde takımı Wanty-Groupe Gobert, sporcunun sağlık durumunun aşırı derecede ciddi olduğunu belirtti ve ailesinin Lille'deki hastaneye geldiğini duyurdu. Kötü haber ise TSİ 01.51'de geldi. AFP'ye konuşan bölge güvenlik basın sözcüsü Frederic Evrard, Demoitie'nin kaza sonunucunda hayatını kaybettiğini açıkladı.

Evrard, yarış kameralarının olayı çekemediği belirtilirken, kazanın sebebiyetinin araştırılacağı da sözlerine ekledi. Liege doğumlu Demoitie, üç yıllık Wallonie-Bruxelles macerasından sonra geçtiğimiz kış aylarında Wanty-Groupe Gobert'e transfer olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti