Demokrat Partili İlay Aksoy: 13-14 yaşında Suriyeli kız çocukları yaşlı erkeklere 50-60 bin lira karşılığında

Demokrat Parti, Göç ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, “13-14 yaşında Suriyeli kız çocukları yaşlı erkeklere 50-60 bin lira karşılığında adeta satılıyor” dedi.

Aksoy yaşananları Korkusuz yazarı Ahmet Takan’a şöyle anlattı:

“Nikâhlarını Suriyeli molalar kıyıyor. Yaşlarından dolayı evde doğum yapıyorlar ve doğum belgelerini muhtarlıklardan alıyorlar. Sonra çocuk gelinin annesi, torununu (kimliğimi kaybettim ayağı altında) göç idaresine gidip ‘kimliğimi kaybettim, bu benim bebeğim’ deyip kimlik çıkartıp ücretsiz sağlık hizmeti almaya başlıyor. Yargıyı da atlatıyorlar böylece.

Baroların ortak şikâyeti, çok yoğun çocuk istismar dosyaları olduğundan. Çok küçük yaşta doğum yapanlar şikayet üzerinde yargıya düşürüyor. Yargılanmamak için ‘beyan esas bilgilerimi verirken yanlış verdim, esasında 19 yaşındayım’ diyerek yargılanmaktan kurtuluyorlar. Normalde hakimin kemik testi istemesi gerekiyor. Ancak maliyeti yüksek olduğundan uğraşmıyor ve beyan esas ifadesi kabul ediyor ve düzeltiyor.”

"Son on yıl içinde çok bilinçli bir demografik iskan politikası yabancılar üzerinden Türk milletine resmen dayatılıyor"

“Eczacılarla konuştuğumuzda devletin ödeme vadeleri çok uzun olduğundan ilaç vermemeye başladılar ancak esas sorun, ücretsiz verilen ilaçları alıp sınırda sattıklarını anlattılar” diyen Aksoy, ayrıca şunları kaydetti:

-Son on yıl içinde AKP’nin uyguladığı Suriyelilere açık kapı politikası, Afganlara, Pakistanlılara ve diğer gelişmemiş ülkelere kontrolsüz ve kayıtsız giriş imkânı, AB ile imzalan 18 Mart 2016 geri kabul anlaşması ile birlikte tam 91 ülkeye vize muafiyeti getirmesi Türkiye’yi adeta uzay çağına değil orta çağa götürmeye başlamıştır.

-Gelen kitlelerin Türk toplumuna değil esasında kendi aralarında ortak özellikler taşıdıklarından aralarında daha kolay uyum yakaladıklarını söylemek pek de yanlış olmaz.

-Son zamanlarda gelen Afganlar ve Pakistanlılar, Bangladeşlileri ve Faslıları Suriyelilere de ilave edersek ağırlıklı genç, eğitimsiz, kadın eşitliğinde bir haber olan, çocuklara karşı cinsel dürtüleri olan bir kitle aramıza yerleştiğini her ilimizde artık görüyoruz.

-Son on yıl içinde çok bilinçli bir demografik iskan politikası yabancılar üzerinden Türk milletine resmen dayatılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Bursa’da koltuk fabrikası iflas etti: Alacaklılar eşyaları yağmaladı
Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
İşte Turkcell'in yeni yönetim kurulu!: Peki, hangi isimler atandı?
Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
Başakşehir'de Cinayet: 15 Yaşındaki Genç, Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü