Deniz Akkaya’dan kızıyla ilgili yani paylaşım!

Eski manken Deniz Akkaya Çocuk Esirgeme yurduna yerleştirilen kızı için sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak isyan etti. Eski Manken Deniz Akkaya, “Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol” dedi.

Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından şunları yazmıştı: "Kızımın 16 yıl boyunca bakımını üstlendiğim ve inatla sakladığı telefonuna el koydum. Yurtdışı planlarını ve daha fazlasını öğrenince telefonuna el koydum. Fiziksel saldırı yetmedi, beni 1,5 saat balkona kilitledi 112'yi aradığımda kurtuldum. "İtibar cinayeti olan bu zihniyetin polise direnmesine ve 'Bana vurdu' . . ergenliğin arkasına saklanıyor" diye yazdı. Takipçilerinin kendisini eleştirmesi üzerine bir dizi video yayınlayan Akkaya, kızından şikayet etmeye devam etti.

Daha sonra Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı ekipleri Akkaya'nın evine giderek kızıyla ilgili çalışma başlattı. 16 yaşındaki Ayşe devlet yurduna gönderildi.

Deniz Akkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "1 saat 45 dakika mücadele ettim. Lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın. Devlet buna el koymadı. "Dedeye verilebilirdi ama ben kızımı burnunu ovuştursun diye kendi isteğimle çocuk koruma kurumuna gönderdim" dedi.

"Başka Bir Telefon"
Eski model, X hesabında kızıyla ilgili yeni bir mesaj paylaştı. Deniz Akkaya, kızının odasını ilk kez gördüğünü ve şaşırdığını söyledi.

"Aklımı kaybediyorum. Hayatımda ilk kez kızımın odasına bakıyorum ve bir çağrı daha geliyor. Anneliğe dair bildiğim her şey mahvoldu... Bütün güvenim kırıldı... Yepyeni iPhone... Yine kilitlendi ama adı var. Aman Tanrım kendine dikkat et, sanırım. Üstelik şu anki fiyatı en az 60 bin TL olan telefonu nereden ve kimden aldığını bilmek onun sınırlarını ihlal etmiyor. Bir telefonun şifresini çözmeye çalışırken bir diğeri geldi. "Akıl sağlığı yerinde olan bir insan bu konuda endişelenir, bu tamamen doğaldır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.