Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası: Kızına Şiddet Uygulama İddiası Sonuçlandı!

Eski manken Deniz Akkaya, kızına termos fırlatarak yaraladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Akkaya'nın suçunun sabit olduğunu belirterek cezayı ertelemedi. Cezanın onanması halinde Akkaya hapse girecek.

Eski manken ve televizyon sunucusu Deniz Akkaya, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Akkaya’nın 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye başına içinde termos bulunan bir çanta fırlatarak yaraladığı gerekçesiyle "alt soya karşı kasten yaralama" suçundan 4 ay 27 gün hapis cezası verdi.

Davanın karar duruşmasında, mahkeme Akkaya’nın bu suçu işlediğine ve daha önce de sabıkasının bulunmasına dayanarak cezayı ertelemedi. Ayrıca, mahkeme Akkaya’nın suça eğilimli bir kişiliği olduğuna dikkat çekti. Yargıtay'ın cezayı onaması durumunda Akkaya hapse girecek. Bu karar, ünlü isim hakkında bir süredir devam eden şiddet iddialarına hukuki bir yanıt niteliği taşıyor.

Olay, geçtiğimiz yıl yaşanmış ve Akkaya'nın kızına fiziksel şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. Kızı A.Ö.'nün ifadesi ve sunulan deliller doğrultusunda açılan dava, kamuoyunun yoğun ilgisini çekmişti. Akkaya'nın avukatları ise kararın temyize götürüleceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.