Deniz Kızılırmak: “3 puanı elimizden kaptırdık” dedi!

Sivasspor'da As Başkan Deniz Kızılırmak, Gaziantep maçı sonrası açıklamalarına devam etti! Deniz Kızılırmak 3 puan kaptırmanın üzüntüsünü derinden hissetti! Maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı!

Sivasspor ve Başkan Yardımcısı Deniz Kızılırmak, Gaziantep maçının ardından konuştu. Kızılırmak, "Takımımızı tebrik ediyorum ama 3 puan kazandık ve 2-2'lik sonuç da iyiydi. 3 puan kaybettik demek doğru olur." dedi.

Trendyol Süper 21. Hafta Ligi'nde Sivasspor berabere kaldı FK Gaziantep ile 2:2. Maçın ardından kulüp başkan yardımcısı Deniz Kızılırmak, stat çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kızılırmak, "Takımımızı tebrik ediyorum ama 3 puan aldık, sonuç 2-2 oldu, güzel de oldu. 3 puan kaybettik demek doğru olur. Diyelim ki rakip takımın teknik direktörü öyle yaptı. Adil futbolu takip etmeyin, tribünü kışkırtması hoş değil ve hareketleri bir antrenöre yakışmıyor onun yüzünden 2 dakikamız kısa kesildi. Toplantı 2 dakika daha sürebilir. Antrenör oyuncuya uzanmasını ya da kalkmasını söylememelidir. Bunlar rahat hareketler değil. Bu futbol. Futbol oynandı. Diyelim ki dostluk kazandı ama olmaması gereken şeyler oldu. Sivasspor'umuzu tebrik ediyorum. Elbette futbolun ekstra zamanı ve taktikleri var ama tabiri caizse çamura batmanıza gerek yok. "Gerçek futbol oynansaydı farklı bir skor olabilirdi." 

"SİVAS VE SİVAS'A İHTİYACIMIZ VAR"

Kızılırmak'taki yeniden yerleşim çalışmalarına ilişkin ise şunları söyledi: "Çok güzel bir işimiz var. Önümüzdeki günlerde duyuracağımız yurt dışından yayınlarımız var. Şimdi bekliyoruz. Hazır olduğunda kamuoyuyla ve spor camiasıyla paylaşacağız. Biz elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki günlerde daha iyi bir Sivasspor göreceğimize eminim. Puan toplayıp ligin zirvesine yükselmeye devam edeceğiz. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Biz taraftarlarımızı çok seviyoruz, bizi yalnız bırakmasınlar. Sivas'tadır. "Sivas'tan Sivas'a kadar insana ihtiyacımız var, herkesi bekliyoruz." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!