Deniz Kuvvetleri’nde operasyon: Gözaltılar var

FETÖ’nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik devam eden soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Çanakkale merkezli olarak, Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir, Kocaeli, Yalova ve Zonguldak'ta,...

FETÖ’nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik devam eden soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Çanakkale merkezli olarak, Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir, Kocaeli, Yalova ve Zonguldak'ta, eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Aralarında halen görevde bulunan 1 kurmay albay, 2 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 üsteğmenin de bulunduğu 27 şüpheli hakkında alınan gözaltı, arama ve el koyma kararı kapsamında eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda,  arama yapılan adreslerde yakalanan aralarında üst rütbeli komutanların da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Şu ana kadar yakalanan 9 şüpheli arasında, Zonguldak Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Y.Ç. ile Erdek Filo Mayın Komutanlığı'nda görevli Binbaşı O.E.'nin de bulunduğu öğrenildi.

DHA’dan Burak Gezen’in haberine göre, değişik kentlerde gözaltına alınan şüpheliler, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Haklarında yakalama kararı bulunan 20 şüphelinin aranmasına ise devam ediliyor.  




Tele1 TV, Türkiye'nin içine itilmek istendiği karanlıkta, halka sadece gerçekleri söylemek için yaklaşık bir yıldır mücadele veriyor. Bu ekranın arkasında sermaye grupları yok, sadece direngen bir halk var...

Değerli okurlar, siz de izleyici sponsoru olmak için detaylı bilgilere aşağıdaki Tele1 logosuna tıklayarak ulaşabilirsiniz:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MSB'den 2024 Askerlik Yeri ve Sevk Tarihleri Duyurusu
Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı
Airbnb, Yukarı Bak Filminin İkonik Uçan Evinin Gerçek Bir Replikasını İnşa Ediyor
Mahalle Ortasında Büyük Kavga! Hazal Kaya'nın Annesi Kiracıyı Evden Kovdu!
AK Parti zenginlerden mi yoksullardan mı yana?