Deniz Seki artık durdurulamıyor! Minisini giydi, lafını söyledi! Sosyal medyayı salladı geçti! Resmen kriz çık

Deniz Seki’den sosyal medyayı sallayan bir fotoğraf geldi ki sosyal medyada resmen deprem oldu. Şarkıcı öyle bir poz verdi ki adeta Instagram çöktü. Altına yazdığı not da bu cesur fotoğraf kadar dikkat çekiciydi.

Verdiği kilolar ile dikkatlerden kaçmayan Deniz Seki bu halleri ile milyonların ilgi odağı oldu. Sevilen şarkıcı inanılmaz değişimi ile herkesi şaşırtırken, cesaretli pozu ise gündemde en üst sırada yer aldı. Kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum alan Deniz Seki’nin bu cesur pozları binlerce kez de yeniden paylaşıldı.

Deniz Seki balkonunda verdiği bu pozlar ile tüm ilgilerin odağındaki isim olmayı başarırken, mini elbisesi ise dikkatlerden kaçmadı. Son dönemde değişimi ile gündeme gelen şarkıcı bu defa bu pozları ile ortalığı aleve verdi. Resmen küllerinden yeniden doğan Deniz Seki’nin yeni halleri bambaşka bir değişimin göstergesiydi.

Evinin balkonundan kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündeme yön veren Deniz Seki, verdiği kilolar ile herkesin ilgisini çekti. Geçen hafta yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündemi sallayan Deniz Seki, bu kez onun daha üstüne çıkarak balkonunda mini elbisesi ile çarpıcı bir kare paylaştı.

"Ben güzelleşip çiçek açtıkça siz çıldırın"

Son haftalarda spor yaparken görüntüleri paylaşan Deniz Seki’nin kısa süre içindeki bu değişimleri herkeste şaşkınlığa neden olmuştu. Sosyal medya hesabından yer verdiği son kareye "Ben güzelleşip çiçek açtıkça siz çıldırın" notunu ekleyerek paylaşan Deniz Seki, dakikalar içinde beğenileri toplarken yorumlar da yağmur oldu yağdı.

İşte o poz

Son zamanlarda ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarına gelen ‘photoshop’ yorumları Deniz Seki’nin de başına geldi. Bu duruma şarkıcıdan göndermeli bir yanıt gecikmedi. Photoshop iddialarına “Farkındaysanız duvarlarda bir yamulma yok" ifadesiyle karşılık veren Deniz Seki, bu cesaretli ve güzel paylaşımının tamamen orijinal olduğunu dile getirdi. Şarkıcı uzun bir aradan sonra yeniden gündeme gelirken kısa süre içindeki değişimleri ise herkesi hayretler içinde bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı