Deniz Yücel'den Şok Açıklama: AKP Vatandaşı Soyacak mı?

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, kredi kartı sahiplerinden alınması planlanan Savunma Sanayii Fonu'na ilişkin eleştirilerde bulunarak, AKP hükümetinin vatandaşı zor durumda bıraktığını belirtti.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, hükümetin kredi kartı sahiplerinden alınması planlanan 750 TL’lik Savunma Sanayii Fonu'na ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Yücel, 100 bin TL ve üzeri limiti bulunan kredi kartı sahiplerine uygulanacak bu ek yükümlülüğün, vatandaşı zor durumda bırakacağını belirtti.

HÜKÜMETTEN GÖZ DİKEN YASA TEKLİFİ

Deniz Yücel, AKP iktidarının sahte bir güvenlik krizi yaratarak vatandaşı soyma çabası içinde olduğunu ifade etti. "Sahte bir güvenlik krizi yaratacak kadar gözü dönmüş olan AKP iktidarı, bu kriz üzerinden ‘Savunma sanayi fonu’ adı altında vatandaşı soyacak!" diyen Yücel, yasa teklifinin içeriğinin toplum için ne denli zararlı olduğunu vurguladı.

YENİ YÜKÜMLÜLÜKLER GELİYOR

AKP’nin hazırladığı yasa teklifine göre, birçok işlemden Savunma Sanayi Katılma Payı alınacağı ve bu durumun vatandaşlar için ek bir maliyet yaratacağı ifade edildi. Yücel, bu durumun bir yanıltmaca olduğunu ve bunun sonucunda birçok kişinin maddi sıkıntılar yaşayabileceğini sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.