Denizlili Fenerbahçeliler ‘Zaferin Rengi’ için bir arada!

Denizli Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu, Zaferin Rengi filminde bir araya gelerek, büyük bir beraberlik örneği gösterdi! Denizlili Fenerbahçe taraftarından anlamı buluşma! Film dolayısı ile bir araya..

Denizli F.Bahçe Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, dernek üyeleri ve aileleri "Zaferin Rengi"  filmi için bir araya geldi.

16 Şubat'ta gösterime giren filmde, Fenerbahce tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan General Harrington Kupası'nın yanı sıra Kurtuluş Savaşı sırasında yaşanan zorluklar da anlatılıyor.

Denizli Fenerbahçe Taraftar Derneği Başkanı Erhan Balaman, olayın ardından Kurtuluş Savaşı'nda pek çok kahramanlık hikâyesinin yaşandığını belirterek, o dönem çeşitli alanlardaki mücadelelerin milletimize güç verdiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü. :

"Bugün tüm üyelerimizle bir araya gelerek zafer rengini kutladık." Denizli F.Bahçe taraftarları derneği olarak hep birlikte izledik. Biz çok beğendik, etkileyici ve unutulmaz bir filmdi. Filmin izleyicileri arasında sadece Fenerbahce taraftarları değil, takımın diğer taraftarları da vardı. Sevdiğimiz renklerin ve takımların yanı sıra Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunu ve bugünlerde kendimizi bulduğumuz durumu da unutmamalıyız. Zaferin rengi, Kurtuluş Savaşı sırasında Fenerbahçe'nin kurbanlarının daha yakından görülmesine olanak sağladı. Fenerbahce'nin kuruluşundan bu yana 117 yıl geçti. Ne kadar şanslıyız ki Fenerbahce'ye sahibiz. Bunu her zaman gururla söyledik, her zaman da gururla söyleyeceğiz. "Yaşasın Cumhuriyetimiz ve F.Bahçemiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.