Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin programı sonrasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden polis memuru Fırat Der'in acı haberi... Kazada yaralanan diğer polis memurları ise tedavi altına alındı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin programı sonrası şehirde gerçekleşen kaza, polis memuru Fırat Der'in hayatını kaybetmesiyle büyük bir üzüntüye neden oldu. Kazada yaralanan diğer polis memurları ise tedavi altına alındı.

Erdoğan'ın 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Şırnak'ta düzenlediği miting sonrası Mardin'e geçmek üzere olan polis aracı, Çığır mevkiinde Alman uyruklu K.D. idaresindeki bir karavanla çarpıştı. Kazada, Ülker D. ve Oğulcan K. adlı polis memurları da yaralandı.

Kazanın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, polis memuru Fırat Der'in şehit olduğu belirlendi. Diğer yaralılar ise Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Fırat Der'in, Şırnak Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli olduğu ve acı haberi Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki baba ocağına ulaştığında büyük bir üzüntü yaşandığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı