Deprem hakkındaki ‘provokatif’ haberlere inceleme

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün meydana gelen deprem olayı ile ilgili olarak, sosyal medyada yer alan provokatif içerikli paylaşımlar için soruşturma başlattığı bildirilmişti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Elazığ...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün meydana gelen deprem olayı ile ilgili olarak, sosyal medyada yer alan provokatif içerikli paylaşımlar için soruşturma başlattığı bildirilmişti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Elazığ merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından ‘provokatif yorum ve haberler’ için inceleme başlattığını açıkladı.

RTÜK’ten yapılan açıklamada "Dün akşam ülkemizi derinden sarsan Elazığ merkezli deprem sonrası bazı medya hizmet sağlayıcı kuruluşların toplumu provoke etme amaçlı ve yanlış yönlendirme amacı güden yayınlar incelemeye alındı. Yapılan inceleme sonucunda uzmanlar tarafından yazılan ve ilgili kuruluşlara ağır idari yaptırım öneren raporlar Kurula sunuldu. " denildi.

Yapılan inceleme sonucunda uzmanlar tarafından yazılan ve ilgili kuruluşlara ‘ağır idari yaptırım’ öneren raporun Kurul’a sunulduğu aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı