Deprem korkusuyla camdan atlayan genç defnedildi

Çanakkale'de yaşanan deprem sonrası Bursa'da acı bir olay meydana geldi: Deprem korkusuyla apartmanın ikinci katından atlayarak yaşamını yitiren kişinin cenazesi toprağa verildi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki dün akşam saatlerinde meydana gelen 4.9 şiddetindeki depremde yaşanan trajik bir olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir apartmanda yaşandı. Depremin korkusuyla ikinci kattan atlayan İsmail Toygar, bu acı olayda yaşamını yitirdi.

27 yaşındaki İsmail Toygar'ın cenazesi, Çamlıca Mahallesi Akın Sokak'taki binadan atladığı yerdeki apartmanın yakınındaki Mihraplı Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Toygar'ın naaşı, Odunluk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki deprem, 21.38'de meydana gelmiş ve çevre illerden de hissedilmişti. Bu deprem sırasında Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ikamet eden İsmail Toygar, apartmanın ikinci katından atlayarak ağır şekilde yaralanmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Toygar, ardından hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan İsmail Toygar, yaşamını yitirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Esnafın 'Kurnazlık' oyunu Bakanlık tarafından bozuldu! Cezalar ardı ardına geliyor!
Ankara Emniyeti'nde yeni dönem başlıyor! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınmıştı!
Bakan Göktaş'tan başörtüsü ayrımcılığına tepki gecikmedi: "Bağnaz Zihniyet"