Depremden 11 ay sonra gelen o görüntü sosyal medyaya damga vurdu! O detay her insanın yüreğini burktu!

6 Şubat gecesi meydana gelen Kahramanmaraş depreminin üstünden neredeyse 1 yıl geçti. Başta Hatay, Gaziantep, Adana ve Adıyaman olmak üzere 11 ilin etkilendiği depremde binlerce kişi yaşamını kaybetti. O illerde hala yaralar sarılmaya çalışırken, 11 ay sonra gelen o fotoğraf yürek...

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan, 6 Şubat 2023 gecesi meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ilde büyük yıkıma sebep olmuştu. Birçok kişinin yaşamını kaybettiği deprem sonrası o bölgelerde yakınlarını kaybedenler yaralarını sarmaya devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin üstünden tam 11 ay geçti. Binlerce canın yitip gittiği depremin peşinden bölgeden gelen bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş'tan gelen fotoğraf durumun vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Depremde sırt sırtta duran binalardan biri yıkılırken diğeri ayakta kalmaya başardı. Fakat sağlam kalan binanın duvarında yıkılan eve ait konserveler kaldı.

Öte yandan yıkılan binanın kendine ait bir duvarı olmadığı da görüldü. Yan apartmanın duvarına çakılan rafta duran ve bir önceki kışa ait konserveler depremin üstünden neredeyse bir yıl geçmişken metrelerce yüksekte, artık bir ev olmayan o boşlukta öylece duruyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bir fincan ceviz meme ve prostat kanserine karşı koruyor!
21 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Vücuttaki tüm toksini söküp atan o bitki: Yalnızca Türkiye'de yetişiyor!
Suyu Japon usulü bu yöntemle içerseniz kilo verebiliyorsunuz
Sümüklü böcekleri uzaklaştıran doğal yöntem!