Depremden bu yana evladından haber alamıyordu! "Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum”

HATAY (İHA) – Hatay'da depremzede olan Sema Güleç; asrın felaketinden bugüne kadar sesine hasret kaldığı evladından bir an umut kesmiyor! Ondan gelecek haberi umutla bekliyor. Her telefon çaldığında..

Hatay (İHA) - Hataylı Sema Gürek,  çocuğunun bulunma haberini umutla bekliyor. Yüzyılın felaketinden beri bu sesi bekliyor!
Kahramanmaraş depremi yaklaşık 25.000 kişinin ölümüne yol açarken Hatay'ı da yok etti. Yüzyılın felaketinin üzerinden 11 ay geçmesine rağmen bazı vatandaşlar hâlâ yakınlarından haber alamadı.

ONLARIN ACISI HALA DERİN!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Sema Gürek de onlardan biri. Acılı anne, 25 yaşındaki mimarlık mezunu  oğlu Mustafa Batuhan'dan aylardır haber alamadı.

Antakya'nın Güler Mahallesi'ndeki evi depremde hasar gören Mustafa Batukan, yüzyılın başında; başına gelen felaketin ardından ortadan kayboldu. Acılı anne Selma Gürek; çocuğunun ölüm haberini almak için aylarca umutla bekledi. 
"NE ZAMAN KAPI YA DA TELEFON ÇALSA, ONUN ORADA OLDUĞUNU BİLİYORUM." 

Annesi;  ``Ölse bile cenazesinin yapılmasını istiyorum.'' dedi. Her kapı ya da telefon çaldığında gelecek. ``Kalbim daha hızlı atıyor.''

``Ümidini kesme.''

“Geldi mi, haberin var mı? Ölü ya da diri oğlumu bulmam lazım" dedi. 

Anne Gürek, çocuğuyla birlikte hastaneye gelen vatandaşa, ``Ne tatlı çocuk` diye düşündüm. Ancak ambulans geldiği için kadın çocuğu yanına almadı. Ambulans doluydu, ben de arkamdan gelen beyaz bir arabayı durdurdum ve beni bıraktı. Bu arabada bile bağırmak istiyorum. "İbrahim Caddesi'ndeki Güleruz Apartmanı'nın önünde onu hatırlıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin" dedi.. Acılı anne hala umutla bekliyor!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Vefat eden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi ve ölümünün peşinden Ortadoğu'da ne beklenmeli?
Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edildi!
Bu özel tarif için müşteriler kuyruk oldu: Şimdi patentini almaya hazırlanıyor
İran halkı Cumhurbaşkanı Reisi’yi anmak için toplandı
Erdoğan İran Cumhurbaşkanı Vekili ile görüşme gerçekleştirdi