Depremzede'den Kurum'a "Ben AKP üyesiyim bana bu yapılıyorsa diğer vatandaşlara neler yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, esnaf ziyareti sırasında depremzede bir yurttaşla karşılaştı. Yurttaş, 50 milyon dolarlık mal varlığının devlete el konulduğunu ve hiçbir yardım almadığını belirterek isyan etti. Kurum, durumu ilgili arkadaşlarıyla paylaşacağını ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, esnaf ziyareti sırasında depremzede bir yurttaşla karşılaştı. Ziyaret sırasında yurttaş, yaşadığı zorlukları dile getirerek Bakan Kurum'a isyan etti. "Her şeyimi kaybettim. Annemi ve babamı yitirdim, devlet 50 milyon dolarlık malıma el koydu," dedi. Ayrıca, arazisinin rezerv alan ilan edilmesi ve 404 dükkanın bu alana yapılması nedeniyle büyük kayıplar yaşadığını vurguladı. Yurttaş, "Hiçbir yardım almadım; şu anda ne kira veriyorsunuz, ne başka bir şey yapıyorsunuz," diyerek sıkıntılarını aktardı. 

Bakan Kurum ise bu sözler üzerine, "Öyle olmaz ama ya. Ben seni ilgili arkadaşlarımla görüştüreceğim," şeklinde yanıt verdi. Depremzedenin yaşadığı sorunlar, afet sonrası devletin tutumuna dair ciddi endişeleri ortaya koydu. Yurttaş, "Ben AKP üyesiyim, bana bu yapılıyorsa diğer vatandaşlara neler yapılıyordur?" ifadesiyle de, hükümetin kendi üyeleri üzerindeki etkisini sorguladı. Bu durum, devlet politikalarının uygulayıcıları ve vatandaşlar arasındaki uçurumu gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.