Depremzedelerin Yanında: Özel ve İmamoğlu'nun Buluşması

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Hatay'daki depremzedeler için açılan okul töreninde buluştu. Özel, Erdoğan'ın sözlerini eleştirirken, İmamoğlu afetlerde birlik vurgusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Kırıkhan'da deprem sonrası yeniden inşa edilen bir okulun açılış töreninde bir araya geldiler ve siyasi söylemleriyle dikkat çektiler. 

ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU, HATAY KIRIKHAN’DAKİ OKUL AÇILIŞINDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Kırıkhan’da depremde hasar gören ve yeniden inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katıldılar.

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Merkezi idareyle yerel yönetim el el vermezse o şehre bir şey gelmez." sözünü eleştirdi. CHP lideri, "Hataylıların gözünün içine bakıyor; ‘Geldi mi’ diyor, gelmedi… Mahzun kaldınız, bana oy vermediğiniz için. Size hizmet etmedim, vermezseniz gene hizmet etmeyeceğim diyor." şeklinde konuştu.

Doğal afetlerden siyasetçilerin ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Ekrem İmamoğlu ise "Afet anlarında hep birlikte hareket etmeliyiz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi