Derbi bitti Okan Buruk mektubu ortaya çıktı!

Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yenerek büyük bir zafer elde etti. Galibiyetin ardından kulüp yönetimi, Okan Buruk'a yazılan ve kamuoyuyla paylaşılan mektupta Buruk'a olan güveni vurguladı. 35 milyonluk Galatasaray ailesinin desteği ve duaları hep yanında olacak.

Galatasaray, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığı derbide 3-1’lik galibiyetle sahadan zaferle ayrıldı. Bu önemli galibiyetin ardından kulüp yönetimi, teknik direktör Okan Buruk’a yazdığı mektubu kamuoyuyla paylaştı. Mektupta Buruk’a duyulan güven ve taraftar desteği vurgulandı.

Sevgili Okan Hocam,

Futbol, asla yalnızca futbol değildir derler. O, bir sevda, bir tutku, bir yaşam biçimi; aynı zamanda koca bir ailedir. Senin için hayattaki en değerli varlığın olan sevgili kardeşimiz Ali Yiğit ve aileni ne kadar önemsediğini biliyoruz. Ancak şunu da unutmamalısın ki seni bir aile büyüğü, bir lider olarak gören milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Bu koca aileye öncülük eden ve bizim en mutlu anlarımıza ortak olan sensin.

Bugüne kadar üzüntüde de sevinçte de seninle olduk. Şampiyonluk kupasını havaya kaldırdığında sanki biz kaldırmış gibi hissettik. Şimdi ise yeni bir destan yazmanın eşiğindeyiz. Sahada mücadele eden futbolcularımız ve kenarda senin liderliğinde, 35 milyonluk Galatasaray ailesi kalben sizinle. Dualarımız, inancımız, desteğimiz hep seninle.

Sana ve ekibine sonsuz güveniyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.