Derbi Heyecanı Alevlendi! Protokol Tribününde Kavga: Şişeler Havada Uçuştu!

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinin ardından protokol tribününde çıkan kavgayı açıkladı. Olayın detayları ve yaşananlar ise dikkat çekici! İşte merak edilen tüm bilgiler…

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 mağlup eden Galatasaray, stadyumdan mutlu ayrılamadı. Galatasaraylı Yönetici İbrahim Hatipoğlu, derbi sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hatipoğlu'ndan Çarpıcı İfadeler

Hatipoğlu, Fenerbahçeli yöneticileri suçlayarak, protokol tribününde yaşanan arbedede Galatasaraylı bir kadın yöneticinin su şişesiyle vurulduğunu bildirdi. "Fenerbahçe deplasmanında çok güzel bir galibiyet aldık. Teknik heyete, oyunculara ve taraftara teşekkür ederiz. Ancak, deplasman seyircimiz için aynı şeyleri söyleyemem. İnsanlığa yakışmayan bir şekilde koridordan geçirildik, bayılanlar oldu" dedi.

PROTOKOL KARGAŞASI

Protokol tribünündeki kavgayı da eleştiren Hatipoğlu, "Yöneticiler olarak galibiyetin gururuyla fotoğraf çektirirken, Fenerbahçeli yöneticiler su attı. Kadın yöneticimize isabet eden su şişesini kınıyoruz. Böyle şeylerin yaşanmaması lazım" şeklinde konuştu.

KUTLAMALAR VE KEPENK ELEŞTIRISI

Fenerbahçe'nin kutlamalara engel olmak için aldığı önlemleri de değerlendiren Hatipoğlu, "Geçen yıl sahaya çıkarak boş tribünler önünde sevinç yaşadılar. Bu yıl ise kutlamamız için kepenk kapattılar. Ancak biz galibiyeti soyunma odamızda kutladık. Kepenk indirtmenin gururuyla dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.