Dersimspor'a Berkin tezahüratı cezası

İdeolojik propaganda’ nedeniyle Amedspor’a seyircisi oynama ve para cezası veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu kez taraftarlarının “Berkin Elvan ölümsüzdür'' ve “Her yer Dersim, her yer direniş'' tezahüratlarını ''ideolojik’...

İdeolojik propaganda’ nedeniyle Amedspor’a seyircisi oynama ve para cezası veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu kez taraftarlarının “Berkin Elvan ölümsüzdür'' ve “Her yer Dersim, her yer direniş'' tezahüratlarını ''ideolojik’ bularak Dersimspor’a 28 bin lira para cezası verdi.

Cumhuriyet’ten Arif Kızılyalın’ın haberine göre, Kocaeli’nde oynanan  Darıca Gençlerbirliği – Dersimspor maçında Dersimspor taraftarlarının “Berkin Elvan ölümsüzdür'' ve “Her yer Dersim, her yer direniş'' tezahüratları nedeniyle ''ideolojik propaganda’ cezası alan Dersimspor’un aynı ihlali tekrarlaması halinde sahasının kapatılacağı bildirildi.

Federasyon aynı maçın 38. dakikasında açık olan kapıdan sahaya inip, Darıca tribünleri önünde taraftarlara tekbir getirtip Dersimspor tribünleri önünde ''Rabia’ işareti yapan cüppeli ve sarıklı şahıs nedeniyle Darıca Gençlerbirliği kulübüne ''akreditasyonsuz giriş’ suçundan uyarı cezası vermekle yetindi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"