Dert dinlemek de yasak!

Uşak'ta "1 TL'ye dert dinlenir" uygulamasını Balıkesir'de hayata geçirmek isteyen iki üniversite öğrencisi polis tarafından uzaklaştırıldı.Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu öğrencileri İrem Tabaklar ve Gökçen...

Uşak'ta "1 TL'ye dert dinlenir" uygulamasını Balıkesir'de hayata geçirmek isteyen iki üniversite öğrencisi polis tarafından uzaklaştırıldı.

Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu öğrencileri İrem Tabaklar ve Gökçen Kurter, Edremit'te "3 TL'ye dert dinlenir" duyurusu yaparak beklemeye başladı. Vatandaşlar ilgi gösterirken polis iki öğrencinin yanına gelerek oradan uzaklaştırdı.

Öğrenci Gökçen Kurter, "Uşak’ta yapıldığını görmüştük. İnsanlarla sohbet etmeyi çok seviyoruz. Bir açıdan ’sosyal deney olsun’ dedik. İnsanların tepkisini falan merak ettik. Genel olarak maddi sıkıntıları olduğunu gördük insanların. Öğrencilerin ise genel olarak dersleri" dedi.

rkadaşı İrem Tabaklar ise "Dertler paylaştıkça azalır. Biz de dert dinleyerek Edremit’te yaşanların bu sıkıntılarını paylaşmayı istedik" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

8 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 7 Mayıs puan durumu
Şebnem Bozoklu'dan 45 Yaşında Genç Görünmenin İpucu: Sadece Bunu Yapıyor!
Türkiye'den Dünyanın En Pahalı Baharatı: Gramı 200 Liradan Satışta, Ekmesi Biçmesi 2 Ay Sürüyor!
2023'te En Çok Zarar Eden Filmler Belli Oldu! İşte Liste