Detroit’teki otoyol tabelalarında cinsel içerikli film oynattılar

Auburn Hills, Michigan bölgesinde otoyola çıkan sürücüler, otoyol üzerindeki elektronik tabelalarda  porno film oynatıldığını gördüler.

Auburn Hills, Michigan bölgesinde otoyola çıkan sürücüler, otoyol üzerindeki elektronik tabelalarda  cinsel içerikli film oynatıldığını gördüler.

Detroit’teki otoyol tabelalarında cinsel içerikli film oynattılar. Gece yarısından önce yaklaşık 20 dakika boyunca devam eden film yayını sırasında sürücülerin kaza riski yaşadığı da gözlemlendi ancak hiçbir kaza yaşanmadı.

Olay hakkında araştırma yapan polis ise bilboard’ın kontrol kutusunu kıran iki kişinin görüntülerine ulatı. Eğer iki şüpheleni yakalanır ve ceza alırsa, 90 günlük hapis cezası ile 500 dolarlık para cezası almaları bekleniyor.

Bölgedeki trafik kameralarında ise ekranlardaki filmi göreb sürücülerin dikkatinin dağıldığı, aniden yavaşladıkalrı ve hızlı akan otoyolda zincirleme kaza oluşması riski yaşandığı görüldü.

Bu girişim ise hacker’ların tahmin edilemeyen yöntemlerle, günlük yaşamda insanların hayatını nasıl tehlikeye atabileceğine dair önemli bir örnek olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!