Ünlü İsmin Dev Kahve Zinciri İflas Ediyor!

Ünlü kahve zinciri Gloria Jean's'in iflası talep edildi. İnşaat şirketi, şimdiye kadar Mehmet Dinçerler'e ait olan markanın iflasını talep etti. Ticaret Sicil Gazetesi'ne göre şirket şu anda Uğur Bıkım'a ait görünüyor

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen dosyaya göre, inşaat şirketi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik AŞ (Özyurt AŞ), iflas talepli bir dava açtı.

HalkTV'den Çiğdem Tosun'un haberine göre, alacaklı konumunda olan City Center, Gloria Jean's'in bağlı olduğu 6.5 milyon TL sermayeli Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin iflasını talep etti. Davanın ilk duruşması 10 Ekim sabahı yapılacak.

Gloria Jean's, Türkiye dahil olmak üzere toplamda 1,200 şubesi bulunan önemli bir markadır. Şirket, iş insanı Mehmet Dinçerler'e aittir. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, geçen yıl mart ayından itibaren Uğur Bıkım'a ait olarak görünmektedir.

Mehmet Dinçerler, şirketi yanı sıra ailesine ait Hacı Sayid Baklava için de konkordato talep etmişti. Dinçerler, bir dönem şarkıcı Hadise ile evli kalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.