DEVA Partisi’nde üst düzey istifa

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, partide değişimin engellendiğini belirterek istifa etti.

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, 26 Haziran 2020 tarihinde Genel Başkan Ali Babacan’dan aldığı DEVA Partisi Kurucu İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Vargeloğlu istifa açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

“Bugüne kadar il başkanı olarak bir şeyler yapmaya çalıştığını ancak siyasette sadece çalışmanın yetmediğini” söyleyen Orhan Vargeloğlu, “Siyasette sadece çalışmak yetmiyormuş. Görev aldığım bu sürede başardıklarım da oldu başaramadıklarım da. Başaramadıklarım ise teşkilat içindeki değişimi gerçekleştirememektir. Genel merkezimizin direktifleri ile çok hızlı kurmuş olduğum il teşkilatımda, çalışma imkanım kalmayan kişi ve grupları, 3 ay önce parti genel merkezimize iletmiş olmama rağmen bazı genel merkez yetkilileri tarafından değişim engellenmiştir” dedi.

Vargeloğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu dönemde başta bana güvenen Genel Başkanım Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcım Teşkilat İşleri Başkanım Sadullah Ergin, Genel Merkez Kurucum Sami Topbaş, Genel Başkan Yardımcım Selma Aliye Kavaf’a, en önemlisi güler yüzü ile bizi benimseyen Çorum halkına, bu görev sürecimde, güzide basın mensuplarına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi