Devam Filmi Yolda Mı? Sandra Bullock’tan İpuçları!

Keanu Reeves ve Sandra Bullock, 30 yıl önce birlikte başrolü paylaştıkları "Hız Tuzağı" filmi için Los Angeles'taki Beyond Fest’te bir araya geldi. İkili, sette yaşadıkları aksiyon dolu ve komik anıları paylaşarak hayranlarını geçmişe götürdü.

Hollywood’un efsanevi isimlerinden Keanu Reeves ve Sandra Bullock, "Hız Tuzağı" filminin 30. yılı şerefine Los Angeles’ta düzenlenen Beyond Fest’te bir araya gelerek hayranlarına unutulmaz anılarla dolu nostaljik bir yolculuk yaşattı. İkilinin film setine dair anlattıkları anılar, festivale damgasını vurdu.

"OTOBÜSTE HERKES ÇILDIRDI"

Keanu Reeves, 1994 yapımı filmin aksiyon dolu sahnelerinden birini anlatırken, otobüsle yaşadıkları kaos dolu anlara değindi. "Otobüsteki o günü hatırlıyor musunuz? Caddedeki tüm araçlara çarpıyorduk. O sırada yeterince bilgilendirilmediğimizi hatırlıyorum. Otobüs San Diego’ya mı gidiyordu, bilmiyorum, fakat çarpışmalar başladığında herkes çıldırdı," ifadeleri salondaki hayranlardan büyük ilgi gördü.

GERÇEK YÖNLENDİRİCİ KİM?

Sandra Bullock ise sette yaşadıkları zorlukları ve özellikle otobüs sahnelerinin çekim sürecini paylaştı. Bullock, "Otobüsün direksiyonunda ben vardım, fakat aslında otobüsü ben kullanmıyordum. Arka kısımda birisi otobüsün üstündeydi ve o yönlendiriyordu. Ben de yönetmen Jan’ın istediği yerlere çarparak sahneleri tamamlıyordum," diyerek eğlenceli bir perde arkası gerçeğini açıkladı.

FİLMİN UNUTULMAZ BAŞARISI

"Hız Tuzağı", vizyona girdiği 1994 yılında büyük bir başarı elde ederek Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un kariyerlerinde dönüm noktası oldu. Reeves, polis memuru Jack Traven karakteriyle aksiyon dünyasında adından söz ettirirken, Bullock’un canlandırdığı Annie Porter karakteri, Hollywood’daki yükselişinin fitilini ateşledi. Film, gişedeki başarısının yanı sıra kültleşen aksiyon sahneleriyle de hafızalara kazındı.

DEVAM FİLMİ GELECEK Mİ?

Festivale damga vuran bir diğer konu ise devam filmi olasılığı oldu. 1997’deki devam filmine katılmayan Keanu Reeves’in aksine, Sandra Bullock o projede yer almıştı. Festivalde devam filmi hakkında sorulan soruya Bullock, kesin bir yanıt vermemekle birlikte olasılığa açık kapı bıraktı.

KEANU VE SANDRA'NIN YILLAR SÜREN DOSTLUĞU

"Hız Tuzağı" ile başlayan dostluk, seneler boyunca sürdü. İkili, 2006’da "Göl Evi" filminde tekrar bir araya gelerek hayranlarını sevindirdi. Reeves ve Bullock arasındaki karşılıklı hayranlık, 2018 ve 2019’da verdikleri röportajlarda açıklığa kavuştu. Bullock, Reeves’ten hoşlandığını ama karşılık bulamadığını düşünürken, Reeves ise hislerinin karşılıklı olduğunu yıllar sonra itiraf etti. Bu samimi açıklamalar, hayranlar arasında ikiliye olan sevgiyi daha da pekiştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.