Devlet Bahçeli ile Ahmet Davutoğlu arasında gündem olan diyalog!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert eleştirilerinin ardından gösterdiği mütevazi üslubu ile dikkat çekti. Halk TV ve CHP'yi tehdit eden Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son dönemde sert bir dille eleştirdiği isimlere karşı sergilediği mütevazi üslup dikkat çekiyor. 

Dün yaptığı açıklamada, Halk TV ve CHP'yi "ayağınızı denk alın" diyerek tehdit eden Bahçeli, birkaç saat sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah, bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor" ifadelerini kullandı. Ayrıca, daha önce kapatılması için sıkça çağrı yaptığı DEVA Partisi milletvekillerini TBMM'de ziyaret ederek selamlaştı.

Bahçeli’nin dikkat çeken bir diğer adımı ise, AKP'den ayrıldıktan sonra sık sık "Serok Ahmet" ifadeleriyle sert bir şekilde eleştirdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu övmesi oldu. TBMM'de düzenlenen bir resepsiyonda Bahçeli, Davutoğlu’na Filistin konusuyla ilgili "Zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var Türkiye’nin" ve "Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…" şeklinde ifadeler kullandı. Bahçeli ayrıca, Düzce merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilgili de "Takip ediyorum, tebrik ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.