Devlet Bahçeli oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu'nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu'nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullandı. Türkiye genelinde oy kullanma işlemi, Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen saatlere göre başladı ve Bahçeli, Ankara'da bulunan Anıttepe Ortaokulu'na saat 12.45'te gelerek sandığa katıldı.

BAHÇELİ "İNŞALLAH ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER, ÇOK DAHA GÜZEL SEÇİMLER GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR"

Oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, yeni yüzyılın mahalli idari seçimleri olarak ilk seçimin gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Seçimlerin bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı