Devlet Bahçeli: "Yeni yüzyıla Türkiye’nin damgasını vurmazsak gök girsin kızıl çıksın"

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan Devlet Bahçeli Türkiye'nin yeni yüzyılında da ülkülerinden vazgeçmeyeceklerini ifade eden Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak gök girsin kızıl çıksın." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde beklenen büyük kurultay günü geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı, tek başkan adayı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde gerçekleşiyor. Kurultay'da konuşan Devlet Bahçeli'nin gündeminde ise CHP var.

Devlet Bahçeli, CHP'nin tanınmaz bir hal aldığını ve PKK ile organik bağlar kurduğunu iddia etti. Bu sözlerin ardından CHP'nin bunun karşılığını sandıkta alacağını ifade eden Bahçeli, sert sözler kullandı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde, gündeme damga vuran "para sayma görüntüleri" ile ilgili de eleştirilerde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin bir diğer gündemi ise Türkiye Yüzyılı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Bahçeli, Yeni yüzyılda Türkiye'nin kurtarıcı lideri olarak Erdoğan'ı görmek istediğini belirtirken, "Geçenlerde basından öğrendiğim kadarıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak size görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yeni yüzyılında da ülkülerinden vazgeçmeyeceklerini ifade eden Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak gök girsin kızıl çıksın." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

İsrail, BM Güvenlik Konseyi'nin Reisi için yapılan saygı duruşuna tepki gösterdi
DEM Parti heyeti Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reisi için saygı duruşunda bulundu
ABD Dışişleri Bakanlığı İran için taziye mesajı yayımladı
Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi