Devlet Bahçeli'den Konyaspor Galatasaray maçını etkileyecek talep geldi!

Süper Lig'in son haftasında Devlet Bahçeli'den talep var! Devlet Bahçeli'den spor kamuoyunda gündem yaratan bir talep gündeme geldi! Tam da maça bu kadar zaman kalmışken gelen bu talep büyük bir yankı uyandırdı!

MHP  Başkanı Devlet Bahçeli, takımın bu sezon  küme düşme başvurusunda bulunmaması gerektiğini söyledi..

 Teknik Direktör Bahçeli, konuşmasının başında ``Bu yüzyılın felaketinin izleri henüz kapanmadı'' belirterek, ''Türk futbolunda gereksiz gerginlik yaratmamak için 2023'te tüm takımların küme düşmesi gerekiyor.

 2024 sezonu değil" diye ekledi.
 Bahçeli'nin açıklamalarının ardından Fenerbahce taraftarları konuyu sosyal medyada  gündeme taşıdı.
  Sarı Lacivertliler, küme düşmeyen Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maça, ``Düşmenin elenmesi kaosa neden olur'' yorumuyla yanıt verdi.
 Malatya depreminin ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında tribünlerden "hükümet istifa" çağrılarının duyulması üzerine Beşiktaş'ın üyeliğini iptal etti.
 6 Şubat depreminin ardından oynanan maçta Bahçeli, taraftarların hükümetten istifa etmesi yönündeki talepleri üzerine Beşiktaş kadrosundan çekildi.
 Bu olayların ardından Bahçeli, Fatih Karagümlülük'ün takımına desteğini şöyle dile getirdi: Bahçeli'nin takımı Fatih Karagümlü, deplasmanda Gaziantep'e 1-3 yenilerek İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci takım oldu.
 Karagüm Rikku, gelecek sezon 1.
 sıra Lig'de oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.