Devlet Bahçeli’nin Oy Kullanırken Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oy kullanırken yüzündeki morluklar dikkat çekti. Gazeteci Murat Çelik, bu morlukların evde yaşadığı kazadan kaynaklandığını ve omzunda bir kırık olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanırken yüzündeki morluklar dikkat çekti. Gazeteci Murat Çelik, bu durumun evde geçirdiği kazadan kaynaklandığını ve omzunda bir kırık olduğunu açıkladı. Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında kamuoyunda merak uyandıran bu gelişme, seçim gününde dikkatleri üzerine çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin 31 Mart Genel Seçimleri için sandık başına gitti ve Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Ancak, Bahçeli'nin yüzündeki morluklar gözlerden kaçmadı. Gazeteci Murat Çelik, Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeninin evde geçirdiği bir kaza olduğunu açıkladı. Çelik, bu kazada Bahçeli'nin omzunda bir kırık olduğunu ve yüzündeki morlukların büyük olasılıkla düşmeden kaynaklandığını ifade etti. Bu açıklama, Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için önemli bir bilgi kaynağı oldu.

Gazeteci Murat Çelik, yaptığı açıklamada Bahçeli'nin evde merdivenlerden düşerek omzunda kırık olduğunu ve yüzündeki morlukların bu kazadan kaynaklandığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MİT 5 Soruluk Kriptoloji Testi Yayınladı: Atatürk'ün Şifrelenmiş Sözü De Bulunuyor!
Hakimler ve Savcılar Kurulu’na yeni atamalar yapıldı
"Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmaması, yasal düzenlemenin ruhuna ve özüne aykırıdır!"
Yüzde 25 kira artışı sınırı ne zaman bitiyor?
Araç alacaklar dikkat: Dolandırıcıların yeni yöntemi bu!