Devlet Bahçeli'ye Perinçek’ten Çarpıcı İfadeler: "Bu Pervasızlık!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalara Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten sert bir tepki geldi. Perinçek, Bahçeli'nin sözlerini cüretkarlık olarak değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalara Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten sert bir yanıt geldi. Perinçek, Bahçeli’nin sözlerinin, PKK’ya cesaret verdiğini ve örgütü yasallaştırdığını savundu.

PERİNÇEK'TEN AÇIKLAMALAR

Partisinin Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Perinçek, Bahçeli’nin yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirerek, "Bu konuşma bir pervasızlık, cüretkarlık ve sınır tanımazlıktır," dedi. Bahçeli’nin hangi yasalar çerçevesinde böyle bir açıklama yaptığını sorgulayan Perinçek, "Hangi devlet adına bu konuşma yapılmaktadır? Amerika ve İsrail planlarına ve kararlarına göre mi?" diye sordu.

PKK’YI YASALLAŞTIRIYOR

Perinçek, Bahçeli’nin ifadelerinin PKK’nın önüne tarihi fırsatlar sunduğunu vurgulayarak, "Devlet Bahçeli'nin bu konuşması, PKK'ya cüret kazandırıyor, PKK'yı yasallaştırıyor. Bu konuşmanın başka hiçbir anlamı yoktur," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.