Devlet Başkanı Birleşmiş Milletler’de kürsüde sürahiden su içti: Görüntüler olay oldu

Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda Haiti Başbakanı Edgar Leblanc Fils, konuşma yaparken dolu sürahiden su içmeye çalıştı.

Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu, ABD’nin New York kentinde dikkat çekici anlara ev sahipliği yaptı. Haiti Başbakanı Edgar Leblanc Fils, kürsüde yaptığı konuşma sırasında yanında duran su bardağını gözden kaçırarak dolu sürahiden doğrudan su içmeye kalkıştı. Bu an, hem izleyicileri hem de sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti.

Fils, sürahiden su içmeye çalışırken üzerine ve kürsüye su dökmesi, anlık bir kargaşaya yol açtı. O anlar, sosyal medyada viral hale gelirken, birçok kullanıcı bu durumu eğlenceli bir dille yorumladı. Görüntüler, beğeni ve paylaşım yağmuruna tutuldu ve izleyicilerin ilgisini çekti.

Konuşmasına kaldığı yerden devam eden Haiti lideri, su içme anının ardından sonunda bardağını kullanarak suyunu içti ve kürsüden ayrıldı. Bu olay, hem politik bir toplantı olması açısından dikkat çekici hem de insani bir anekdot olarak akıllarda yer etti. Fils'in bu spontane davranışı, etkinliğin daha ciddi atmosferini hafifleten eğlenceli bir not oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.