Devlet Hastanesi’nde skandal: 'Hemşirelerin komutanısınız, arkadaşı değil'

İzmir Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde Başhekim Doğan Yıldırım'ın hemşirelere yönelik kullandığı skandal ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

 

Geçtiğimiz haftalarda Antalya Kumluca Devlet Hastanesi başhekiminin hemşirelere yönelik tavırları gündeme bomba gibi düşerken bir haber de İzmir Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nden geldi. Sağlık Personel Haber'in aktardığına göre hastanenin Başhekimi Uzman Doktor Doğan Yıldırım, WhatsApp grubundan hastane doktorlarını hemşirelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyardı.

Mesajlarda doktorların hemşirelerin komutanı olduğu belirtilirken "Emredeceksiniz ve yapacaklar" gibi ifadelerin yer alması; hemşirelerin iş tanımında olmayan işlerden sorumlu tutulması gibi bir çok skandal ifade yer aldı. Başhekim Yıldırım, tarafından WhatsApp grubuna gönderilen mesajlarda şu ifadeler yer aldı: "Siz doktorlar hemşirelerin komutanısınız., arkadaşı değil. Emredeceksiniz ve yapacaklar, hastaların battaniyesi eksik, çarşafı yırtık, yastığı yok..." "Bu ne yaa, şefkat desen hiiiiiçççç yok zaten, Öküz gibi tavırlar"

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı