Devlet okulunda şok iddia: Öğrencilere bilinmeyen hap içirildi!

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Şehit Öğretmen Ethem Yaşar İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında görevli bir öğretmenin öğrencilere bilinmeyen bir hap verdiği öne sürüldü. Velilerin şikayetleri üzerine soruşturma başlatıldı.

Mersin'in en eski okullarından biri olan Şehit Öğretmen Ethem Yaşar İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında yaşanan olay, velilerin büyük tepkisine neden oldu. İddialara göre, gün içerisinde uyur halde görülen bazı öğrencilerin velileri, durumu okul yönetimine bildirirken, bir öğrenci sınıfta görevli öğretmenlerden birinin kendilerine içeriği bilinmeyen bir hap içirdiğini öne sürdü.

Velilerin şikayetlerinin ardından 9 öğrenci velisinden 3'ü savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayın odağındaki öğretmenin ilçe emniyet müdürlüğünde ifade verdiği öğrenilirken, adli makamlarca çocuklardan kan örnekleri alındı ve numunelerde iddiaya konu ilacın etken maddesinin araştırılacağı belirtildi.

Soruşturmanın hem adli hem de idari olarak sürdüğü, öğrencilere verilen hapların içeriğinin araştırılmaya devam ettiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.