Devlet Su İşleri'nden Erdoğan'ın etkinliğine çağrı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tüm personeline Erdoğan’ın katılacağı etkinlik için, işe gitmek yerine sabah servisleri ile tören alanına gitme çağrısı yaptı.Dihaber’in haberine göre çalışanlara gönderilen...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tüm personeline Erdoğan’ın katılacağı etkinlik için, işe gitmek yerine sabah servisleri ile tören alanına gitme çağrısı yaptı.

Dihaber’in haberine göre çalışanlara gönderilen mailde,“21 Mart Salı günü Ankara Arena Kapalı Spor Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile yapılacak olan ''İnsan İçin Orman, Ekonomi İçin Orman Buluşması’ merasimi için sabah servisler doğrudan tören yerine hareket edecektir. Tüm personelimize duyurulur.'' ifadeleri kullandı.

''İŞ KAYBIDIR, AÇIKLAMAK MÜMKÜN DEĞİL’

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan bir çalışan, iş yoğunluğunun fazla olduğu bir kurumda çalışanların sabah servisleri ile direkt tören alanına götürülmesini eleştirdi.

Çalışan şu değerlendirmelerde bulundu: “Çalışanları sürekli iş yoğunluğu ile sıkıştıran, özellikle kimi birimlerde acil iş bahanesi ile mesai yaptırılırken bu kadar personelin iş kaybını açıklamak mümkün değildir.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek
Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı
Fatih Erbakan: Belediyeleri Rüşvetten ve İsraftan Arındıracağız