Diddy, Cinsel Saldırı Suçlamalarını Yalanladı: "Suçsuzum!"

Amerikalı ünlü rapçi Sean Combs, cinsel saldırı suçlamalarına karşı çıktı. "Diddy" olarak tanınan Combs, suçsuz olduğunu belirterek iddiaları reddetti. Olayın detayları ve Diddy'nin açıklamaları dikkat çekti.

NEW YORK'TA GÖZALTINA ALINAN COMBS SUÇLAMALARI REDDETTI

Gözaltı ve Duruşma: Dün New York'ta gözaltına alınan ünlü isim Combs, bugün Manhattan'da federal mahkemede hakkındaki suçlamaları reddetti. Combs'un, seks ticareti ve zorla cinsel ilişki suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu bildirildi.

Savcının Açıklamaları: New York Güney Bölgesi Savcısı Damian Williams, duruşma sonrası yaptığı basın toplantısında, "Bu ofis; ne kadar güçlü, zengin veya ünlü olursanız olun, seks ticareti yapan herkesi soruşturmaya ve yargılamaya kararlıdır." şeklinde konuştu. Savcı, seks ticareti ve zorla cinsel ilişki suçlamalarının ciddiyetine vurgu yaptı.

Combs'un Savunması: Combs'un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin "kusurlu bir insan olduğunu ancak suçlu olmadığını" belirtti. Combs, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Yeter artık... Hızlı para kazanmak isteyen kişiler tarafından bana karşı mide bulandırıcı iddialarda bulunuldu. Kesinlikle açık olmak gerekirse iddia edilen korkunç şeylerin hiçbirini yapmadım. Adım, ailem ve gerçek için savaşacağım." ifadelerini kullandı.

Eski Kız Arkadaşının Davası: Combs'un eski kız arkadaşı, şarkıcı Cassie Ventura, Kasım 2023'te Combs hakkında cinsel saldırı suçlamasıyla dava açmıştı. CNN televizyonu, Mayıs ayında Combs'un Ventura'ya fiziksel şiddet uyguladığını gösteren bir video yayınlamış ve Combs bu konuda özür dilemişti. Ventura'nın açtığı davanın ardından Combs'a yönelik cinsel saldırı suçlamaları artmıştı.

Arama Emri ve Baskın: ABD İç Güvenlik Bakanlığı, 25 Mart'ta Combs'un Los Angeles ve Miami'deki evleri için arama emri çıkarmış ve buralara baskın düzenlemişti. Bu baskınlar, devam eden soruşturmanın bir parçası olarak değerlendirilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.